duminică, 13 noiembrie 2011

Old stuff


    Peste tot vad  tot felul de postari si  mesaje plangarete ale unor  oameni care se poarta  de parca ar avea vreo boala incurabila daca nu au iubit/iubita si isi plaseaza scopul , ratiunea vietii in gasirea iubirii + motivul actualei nefericiri in absenta cui trebuie.Pe oamenii astia i-as bate  si le-as pune sare pe rani .Cel putin.Pt ca majoritatea lor  covarsitoare  deja a dat cu piciorul mai multor sanse de a fi fericiti cu cineva.Ii inteleg pe cei care plang pt ca au iesit raniti dintr-o relatie in schimb.Pt ca oricum ai da-o , niciodata nu ai sa mai fii la fel , acelasi de dinainte dupa asa ceva.
Nu pricep  de ce isi pun oamenii fericirea in mainile altor oameni.De ce isi inchipuie ca un altul va fi mai puternic , mai bun,mai iubitor , mai etc cat sa ajunga pt 2 .Si cand  se dovedeste a fi fals, mai au si tupeul sa fie dezamagiti.(Stiu, explicatia freudiana ar consta in fixatie infantila pe imaginea unui parinte atotiubitor si atotprezent :))Ok, si dupa  ce vezi ca  lumea  de mult nu mai e cum credeai cand erai  mic, ar fi cazul sa te maturizezi..).Nu , nu merge asa ...tu trebuie sa fii  destul de orice pt tine insuti .Si celuilalt, sa fii pregatit sa ii dai.Nu sa stai ca un cersetor cu mana intinsa , sa  primesti .

2 comentarii:

  1. De acord. Da' am o observatie tehnica: daca vrei sa le pui sare pe rana, tre' sa fie rana deschisa, altfel nu faci nimic si i-ai batut degeaba. Ca sa le provoci rani deschise, iti recomand o scara de aluminiu, uda. Merge si una de la Ikea.

    RăspundețiȘtergere